Sognegården

Klik for større foto

Tilsyn med sognegården har kirketjenerne, der udover det praktiske i kirken også står for sognegårdens køkken og lokaler. Anvisninger fra kirketjener skal følges.

I forbindelse med begravelseshandlinger kan kirketjenerne forberede et mindre traktement for op til 96 personer.

Opdækning til påskefrokost.
Opdækning til kirkekaffe. — Klik for større foto.

Traktementet serveres som tag selv bord. Der serveres ikke øl og vin. Dog kan der medbringes øl til arrangementet af den ansvarlige, men ikke vin og spiritus. Tobaksrygning i sognegården er ikke tilladt.

Der skal altid betales for det bestilte antal, skulle der komme flere gæster, afregnes der særskilt for disse.

Såfremt det ønskes, kan lokaler m. tilhørende køkken lejes uden kirketjener.

Afgiften udgør kr. 500, der betales på kirkekontoret ved afhentning af nøgler. Endvidere betales et depositum på kr. 500, som tilbagebetales, når lokaler og køkken er afleveret i samme stand, som de stilles til rådighed i. Ødelagt service erstattes af depositum med kr. 25 pr. del.

Arrangementet skal slutte 2 timer efter den kirkelige handling.

Kontakt Kirkekontoret ...Klik her.
Kontakt Kirketjenerne ...Klik her.
Retningslinjer for brug af Lillerød Sognegård ...Klik her.
(pdf dokument til skærmlæsning eller download)