Set og sket

er stedet, hvor vi gemmer de oplevelser og tanker, som er for gode til helt at lade gå i glemmebogen.

Fx billeder fra liv i sognet, et foredrag med markante meninger eller et genhør med en musikalsk oplevelse i kirken.

De sidste numre af kirkebladet og en lille håndfuld 'faste' publikationer ligger kun et museklik fra dine øjne. Gode præstetanker er blot én menu blandt mange andre.

Lillerød Kirkes nye web-site er skabt til at udvikles, og nye artikler vil løbende blive tilføjet ? ligesom tilbud og aktiviteter automatisk vil blive slettet fra kalender og forhåndsomtale på udløbsdato.

Det er vort mål, at de mest mindeværdige af alle disse vil sætte deres spor som brugbar dokumentation, fede oplevelser, kær personlig erindring, skarp debat eller måske som eftertænksom refleksion i 'arkivet'.